Bermula Sebuah Perjalanan Maya

Assalamu’laikum

Bersyukur ke hadrat Ilahi kerana masih lagi mengurniakan nikmat iman dan islam.

Entah kenapa hari ni mood aku rasa mcm nk start berblog. Sebelum ni dah ada niat. Cuma tidak ghairah sangat. Hari ni betol bernafsu nk berblog.

Tidak dinafikan zaman teknologi maklumat ni, blog adalah sesuatu yang sangat penting untuk menyampaikan maklumat, ataupun sekadar untuk menulis diari maya dan juga sebagai medan dakwah.

Ape pun tenkiu untuk aku sbb xpandai nak kuarkan idea.hehe

Sekian , wassalam

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: