Tentang Diriku

DSCN3152Tidak ada ape yg special tentang diri aku. Nama sebenar Mohd Akharri Bin Ghazali. Nama panggilan kengkawan yie.hehe.. Family panggil khir  sbb anak bongsu dari sepuluh adik beradik.

Aku dilahirkan kedunia pada 14 mac 198*..hehe..aku mula belajar di Pusat Asuhan Tunas Islam Kg. Denger (PASTI) dan Sekolah Kebangsaan Bukit Puteri (SKBP). Kemudian aku menyambung ke Sekolah Menengah Kebangsaan Agama Wataniah (SMKAW). Lepas PMR aku berpindah ke Maahad Tahfiz Al-Q Negeri Terengganu MTANT or skrg nih IQT) selama 4 tahun. Kemudian aku meneruskan lagi proses mencari ilmu di Universiti Al-Azhar Mesir.

Walaupun aku di bidang agama, tetapi aku mempunyai minat yang mendalam dalam bidang multimedia, 3D, animation. Semoga aku mempunyai peluang utk mengembangkan minatku ini. hehe

sekian, wassalam

6 responses to this post.

  1. gnas2….kemas keming

    Reply

  2. Assalamualaikum. Kori demo kena add kawe kat blog demo. Ingat Arsenal mesti demo ingat kawe.

    Reply

  3. Assalamua’laikum.
    walaupn ana xknal anta & anta xknal ana,tp ana trase nk komen sbb kita lbh kurang cume terbalik je..anta minat bidang agama & bidang komputer,same lah kita..hehe..anta teruskan pengajian dlm bidang agama..tp ana teruskn pengajian dlm bidang komputer..

    ana dpt url blog anta ni dari blog kwn lama ana(insaff03.blogspot.com),mgkin anta knal dia kot..k,slmt ber-blogging.

    Reply

    • w’salam.
      oo..kenal sangat insaff03 tu..tq sudi join blog ana yang tak seberapa ini.. salah silap bagila teguran okie..

      ukhwah fillah

      slmt berblogging

      Reply

  4. mu sedak riii…bangga aku….dok seke se…mung memang sedak…….aku kagum…..huhu

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: